Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο της UNICEF
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τον τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF, που φέτος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση για την ανάγκη του εμβολιασμού, αλλά και τη συλλογή χρημάτων για όσα παιδιά δεν μπορούν να καλυφθούν από τις οικογένειές τους, συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Ο Δήμος, άλλωστε, δίνει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή του, βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, πραγματοποιώντας τακτικά δωρεάν εμβολιασμούς σε παιδιά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Έτσι και τώρα, με αφορμή τη συμμετοχή στη δράση της UNICEF, τα Δημοτικά Ιατρεία προσφέρουν δωρεάν εμβόλια (φάρμακο και εμβολιασμός) που καλύπτουν τις βασικές παιδικές ασθένειες, από σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, και για όσο διαρκέσει το απόθεμά τους. Επειδή τα τεμάχια των εμβολίων είναι περιορισμένα σε αριθμό, θα τηρηθεί, όπως ενημερώνει ο Δήμος, σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 213 2000196.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Γιώργο Οικονομίδη, βρέθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Αττικής με τον κουμπαρά της UNICEF για να μαζέψει τις προσφορές των Ηρακλειωτών.

Τον κουμπαρά μαζί με το μήνυμα αλληλεγγύης των κατοίκων της πόλης μεταφέρει στον βραδινό τηλεμαραθώνιο στα studioτης ΕΡΤ, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet