Ο Δήμος Ηρακλείου καλεί εθελοντές ιατρούς για τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης
pexels.com
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου καλεί εθελοντές ιατρούς για τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σκοπεύει να επαναφέρει τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων, μετά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ θέλει να τα εμπλουτίσει με ακόμα περισσότερους ιατρούς και ειδικότητες.

Γι’ αυτόν τον λόγο η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ιατρούς της πόλης, οποιασδήποτε ειδικότητας, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους δημότες του Ηρακλείου και κυρίως εκείνους που ανήκους στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2000272- 271- 196 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, δήλωσε σχετικά:

«Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας ανοίγουν ξανά τις πόρτες και την αγκαλιά τους για τους Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας στο κομμάτι της προστασίας της υγείας τους. Θέλουμε να επανέλθουν διευρυμένα, με ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και ειδικότητες ιατρών, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των συνδημοτών μας, όλων των ηλικιών. Βάση μας η ομάδα εθελοντών ιατρών που χρόνια τώρα είναι μαζί μας, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους στην τοπική κοινωνία. Ξέρω ότι το παράδειγμά τους θα το ακολουθήσουν και άλλοι Ηρακλειώτες ιατροί ώστε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τα όσα παρέχουμε στους πολίτες. Το Ηράκλειο ξέρει από προσφορά και ξέρει από αλληλεγγύη. Τους ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet