Ο Νίκος Μπάμπαλος απαντά σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ο Νίκος Μπάμπαλος απαντά σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Ηρακλείου Αττικής

Τα παιδιά της Γ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου του Ηρακλείου Αττικής συζήτησαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον δήμαρχο, Νίκο Μπάμπαλο, θέτοντάς του ερωτήματα όπως ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός δήμου, τι κάνει ένας δήμαρχος, ποιες είναι οι υποχρεώσεις ενός καλού δημότη κ.ά.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις υπηρεσίες και τις υποδομές του Δήμου με το ενδιαφέρον των μαθητών να επικεντρώνεται, κυρίως, στο πώς οι ελεύθεροι χώροι μπορούν να αυξηθούν στην πόλη για περπάτημα και παιχνίδι.

Ο κ. Μπάμπαλος τους εξήγησε την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή για την αύξηση των κοινόχρηστων χώρων στα όρια του Ηρακλείου, με την αγορά όσο το δυνατό περισσότερων προσφερόμενων ελεύθερων εκτάσεων προκειμένου να γίνουν μικρά πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές κ.λπ. Εκστρατεία που κορυφώνεται με την επικείμενη αγορά του κτήματος ΦΙΞ των 27 στρεμμάτων το οποίο, όπως είπε ο δήμαρχος, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πάρκο που θα γίνει ποτέ στην πόλη ώστε να το χαίρονται τα παιδιά και αυτής της γενιάς, και των επόμενων που θα ακολουθήσουν.

«Οι παιδικές ανησυχίες και οι ιδέες μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Άλλωστε για αυτά τα παιδιά εργαζόμαστε καθημερινά, για να βρούνε από εμάς μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο αύριο στο οποίο και αυτά με τη σειρά τους θα βάλουν τη δική τους σφραγίδα» ανέφερε ο κ. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet