Πέθανε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Μαίρη Ζούνη
Κοινωνία

Πέθανε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Μαίρη Ζούνη

Πέθανε, την Κυριακή 20 Αυγούστου, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Μαίρη Ζούνη.

Η δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ηρακλείου Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατό της με την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Μέρα πένθους και οδύνης! Η Μαίρη η Ζούνη, εκλεγμένη με την ΑΚΕΠ δημοτική σύμβουλος, συναγωνίστρια και πάνω από όλα φίλη, δεν είναι πια μαζί μας.

«Έφυγε» τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη, άνιση, αλλά αξιοπρεπή μάχη με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε. 

Ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ Παντελής Βλασσόπουλος, η δημοτική ομάδα και η Σ.Ε. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους αγαπημένους της ανθρώπους, την κόρη της Δανάη και τον σύζυγό της Γιώργο.

Καλό ταξίδι Μαίρη!

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Νίκος Φλακτός

    Τα βαθιά συλλυπητήρια στέλενει για θάνατο της Δημοτικής Σύμβουλου ο μαέστρος και συνθέτης Νίκος Φυλακτός και όλη η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείουτ Αττικής.

  2. Παναγιώτης Παυλούνης

    Πάντα στη πρώτη γραμμή,δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες του δήμου μας σε θαύμαζα για την ευγένεια,πραότητα,ήθος και θέληση να δώσεις λύση σε κάθε πρόβλημα που προέκυπτε .Σα ν μέλος που υπήρξα δύο συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων μας είχα την τύχη να συνεργαστόυμε και να σε βλέπω να εργάζεσαι καθημερινά μέσω των αρμοδιοτήτων σου για το καλύτερο των παιδιών μας .Για το Δήμο και τους συμπολίτες μας το κενό σου φαντάζει τεράστιο.Τα βαθειά συλληπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους σου.Παναγιώτης Παυλούνης ,καθηγητής Φυσικής Αγωγής 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet