Πέθανε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Γιάννης Ροσσολάτος
Κοινωνία

Πέθανε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Γιάννης Ροσσολάτος

Τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Γιάννη Ροσσολάτου ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Έφυγε από τη ζωή στα 88 χρόνια ο Γιάννης Ροσσολάτος. Έχοντας γεννηθεί και ζήσει όλα του τα χρόνια στο Ηράκλειο, ο Γιάννης Ροσσολάτος θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Δήμο μας, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην πόλη.

Στις ξεχωριστές κληρονομιές που μας άφησε από την προσφορά του στα κοινά ο δημοτικός χώρος που τώρα στεγάζεται ο νέος παιδικός σταθμός ανάμεσα στη λεωφόρο Πλαπούτα και την οδό Κωστή Παλαμά.

Η κηδεία του θα γίνει στο δημοτικό κοιμητήριο, στο Παλαιό Ηράκλειο, την περιοχή που αγάπησε τόσο πολύ, για να γίνει και αυτός μέρος της ιστορίας της, την οποία φρόντιζε πάντα να διατηρεί με τα βιβλία – λευκώματα που εξέδωσε και τις συζητήσεις που έκανε με τους συμπολίτες του…».

«Αποχαιρετούμε έναν από τους πιο γνήσιους, τους πιο “παλιούς” Ηρακλειώτες, τον Γιάννη τον Ροσσολάτο. Έφυγε πλήρης ημερών, έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας, στην οποία μάλιστα προσέφερε συμμετέχοντας στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της διοίκησης του Δήμου. Φίλε Γιάννη θα μας λείψουν οι ιστορίες σου από τα παλιά χρόνια του Ηρακλείου. Η πόλη που αγάπησες θα συνεχίσει να σε φιλοξενεί για πάντα…» αναφέρει στο δικό του μήνυμα ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet