Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο «πρώτο κουδούνι»
Κοινωνία

Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο «πρώτο κουδούνι»

«Έτοιμα και λειτουργικά τα σχολικά κτήρια της πόλης, όπως τα είχε ετοιμάσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού», περίμεναν τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, προσθέτοντας: «Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε τους προηγούμενους μήνες να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες: βαψίματα, ανακαινίσεις, ενίσχυση υποδομών, προμήθεια υλικών, παρεμβάσεις ασφάλειας, καθαρισμοί, αύξηση πρασίνου, προκειμένου η χρονιά να ξεκινήσει και να κυλήσει απόλυτα ομαλά».

«Δουλέψαμε πολύ όλο το καλοκαίρι για να έχετε ένα σχολείο όμορφο και λειτουργικό. Ο Δήμος μας θα είναι μαζί σας, για ό,τι χρειαστείτε. Έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε ψηλά σε προτεραιότητα την Παιδεία. Γι’ αυτό μην διστάσετε, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να μας ζητάτε ό,τι νομίζετε, ό, τι μπορεί να κάνει τη σχολική ζωή πιο εύκολη, πιο παραγωγική», ήταν το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, στους αγιασμούς των σχολείων.

Ακόμα 500.000 ευρώ για έργα μέσα στη χρονιά

Το μήνυμα του δημάρχου θα περάσει σύντομα και στην πράξη, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, αφού ο Δήμος, έχει εξασφαλίσει 500.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» προκειμένου να τα διαθέσει σε έργα αναβάθμισης των σχολείων της πόλης. Τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τη δημοπρασία των παρεμβάσεων, ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στα σχολικά κτήρια.

Συν 300.000 ευρώ για νέες τεχνολογίες

Και η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου δεν σταματά εκεί. Διαθέτει 300.000 ευρώ με τα οποία θα αγοραστούν νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και διαδραστικοί πίνακες σύγχρονης τεχνολογίας για τις αίθουσες των σχολείων του Ηρακλείου: δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet