Ποιοι αθλητικοί χώροι ανοίγουν τη Δευτέρα 25/5 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Ποιοι αθλητικοί χώροι ανοίγουν τη Δευτέρα 25/5 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μετά τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων προς χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ανοίγει τη Δευτέρα 25 Μαΐου συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους της επικράτειάς του αποκλειστικώς και μόνο για την ατομική προπόνηση των αθλητών – μελών σωματείων από 13 ετών και άνω.

Ειδικότερα, μπαίνουν πάλι σε λειτουργία το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ (Τυφώνας, Μπομποτίνου, ΟΦΗΗ κ.λπ.) και τα γήπεδα του τένις.

Όσοι αθλούνται θα πρέπει να το κάνουν σε συνεννόηση με τα σωματεία τους, τα οποία θα έχουν τη μέριμνα να τηρούνται οι αποστάσεις, τα ωράρια και όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή θα εντατικοποιήσει τον καθαρισμό των χώρων, παραμένοντας σε διαρκή συνεργασία με τα σωματεία για οτιδήποτε προκύψει.

Τα δημοτικά γυμναστήρια της λεωφόρου Ηρακλείου, της λεωφόρου Πλαπούτα και της οδού Ν. Καζαντζάκη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις νεότερες οδηγίες των ειδικών.

Για τη βέλτιστη προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των ατομικών προπονήσεων, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και οι άνθρωποι του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου συναντήθηκαν με εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης για να συμφωνηθεί το πλάνο δράσης προκειμένου να προστατευτεί η υγεία των αθλητών.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά πρέπει να το κάνουμε με ασφάλεια, με μέριμνα για την υγεία μας. Μαζί με τους συλλόγους, με τους οποίους θα είμαστε σε συνεχή επαφή, εξασφαλίζουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για να προστατεύσουμε τους αθλούμενους. Θέλει από όλους μας προσοχή», σημείωσε ο κ. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet