Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για 50+ Ηρακλειώτες
Κοινωνία

Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για 50+ Ηρακλειώτες

Την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες άνω των 50 ετών να έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας δίνει το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», το οποίο υλοποιεί ο φορέας «50και Ελλάς» με την υποστήριξη της Cosmote και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν, μέσω τάμπλετ, τεχνολογίες αφής, ίντερνετ, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook και skype), φωτογραφική μηχανή, σημειώσεις, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις και άλλες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν με τον φορέα «50και Ελλάς» καθημερινά από τις 10:30 έως τις 16:00, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 211 7100203.

Γενικότερα για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε άτομα από 11 Δήμους να συμμετέχουν στα καθημερινά μαθήματα σε τέσσερα επιλεγμένα κομβικά σημεία που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, έχει εξασφαλίσει για τους κατοίκους του, 460 θέσεις στα τμήματα του Προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet