Πώς λειτουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη «λευκή» Τρίτη 16/2
Κοινωνία

Πώς λειτουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη «λευκή» Τρίτη 16/2

Τα μηχανήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ήταν έξω όλη τη νύχτα και θα συνεχίσουν να είναι όλη την ημέρα, για να ανοίγουν τους δρόμους και να παρέχουν όποια βοήθεια χρειαστεί στους πολίτες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, η οποία τονίζει ότι η συνεχής χιονόπτωση δυσκολεύει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση συνιστά οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις σήμερα (πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν ούτε ΜΜΜ). «Εάν δε έχουν κάτι που δεν μπορεί να αναβληθεί ας το κάνουν αργότερα μέσα στην ημέρα», συστήνει η δημοτική αρχή.

Σε σημεία, πώς λειτουργεί ο Δήμος Ηρακλείου την Τρίτη 16/2:

  • Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Ειδικής Αγωγής.
  • Δεν θα κυκλοφορήσει η Δημοτική Συγκοινωνία.
  • Το Α’ ΚΑΠΗ (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) θα παραμείνει ανοικτό ως θερμαινόμενος χώρος.
  • Με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όλοι οι εμβολιασμοί για Covid-19 που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στην Αττική θα αναβληθούν για άλλες ημέρες. Το υπουργείο θα ενημερώσει τους πολίτες για τα νέα ραντεβού.
  • Σχετικά με τις διακοπές ρεύματος, η διοίκηση βρίσκεται σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ και πιέζει για την, όσο το δυνατό, συντομότερη αποκατάσταση των προβλημάτων.

Τρόποι επικοινωνίας με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη: 15277, Γραφείο Δημάρχου: 213 2000106 & 213 2000102, Υπηρεσία Περιβάλλοντος: 210 2830374 & 210 2838065 (σε αυτά και απογευματινές ώρες), αποστολή email στη διεύθυνση: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet