Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το κύμα κακοκαιρίας
Κοινωνία

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το κύμα κακοκαιρίας

Σε πλήρη επιφυλακή παραμένουν οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν στην πόλη ως επακόλουθο του νέου κύματος κακοκαιρίας που έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα την εμφάνισή του στην χώρα.

Όπως τις προηγούμενες, έτσι και τις επόμενες ημέρες όλες οι υπηρεσίες του Δήμου που έχουν να κάνουν με την Πολιτική Προστασία και την καθαριότητα της πόλης είναι σε συνεχή βάρδια για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Ηρακλείου και, κυρίως, η ασφάλεια των κατοίκων. Για όποιο θέμα προκύψει οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στα τηλέφωνα: 210 2830374 και 6974 606028.

Παράλληλα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στο λεκανοπέδιο, το Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) θα λειτουργήσει πέραν του ωραρίου του έως τις 6 το απόγευμα για να φιλοξενήσει όσους κατοίκους της πόλης δεν έχουν ίδια μέσα θέρμανσης. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το ΚΑΠΗ μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 2825202.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet