Στα σκοτάδια οι δρόμοι του Ηρακλείου – Ο Δήμος πιέζει ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση του δημόσιου φωτισμού
Κοινωνία

Στα σκοτάδια οι δρόμοι του Ηρακλείου – Ο Δήμος πιέζει ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση του δημόσιου φωτισμού

Διαδοχικές επιστολές προς τη διοίκηση των τεχνικών συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να πιέσει για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος ηλεκτροδότησης στο δημόσιο δίκτυο φωτισμού, το οποίο σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες σε τμήματα δρόμων της πόλης.

Από την πρώτη στιγμή, οι ηλεκτρολόγοι των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου έκαναν αυτοψία στα προβληματικά σημεία διαπιστώνοντας την αιτία της διακοπής στην ηλεκτροδότηση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με το πόρισμα, το πρόβλημα οφείλεται στη μη σωστή λήψη ειδικού ακουστικού σήματος το οποίο στέλνει στο δίκτυο η ΔΕΗ. Ο Δήμος κάλεσε και καλεί, λοιπόν τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ να μεριμνήσουν για την επιδιόρθωση της βλάβης, δηλώνοντας στη διάθεση των οργανισμών για οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστεί.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Μοσχονάς γνωστοποιεί στη ΔΕΗ, πέρα από τη φύση του προβλήματος, επακριβώς τις οδούς σε τμήματα των οποίων έχει διακοπεί ο δημόσιος φωτισμός, προκειμένου να διευκολύνει στον άμεσο εντοπισμό και αποκατάσταση. Αυτές είναι οι οδοί Δεκελείας, Βάκχου, Αίνου, Παναθηναΐων, Σαλαμίνος, Ελευσινίων, Θεμιστοκλέους, Αγ. Νεκταρίου, Αριστοτέλους, Αττικής, Ευρυπίδου, Σωκράτους, Αγησιλάου, Ηλέκτρας Αποστόλου, Φολεγάνδρου, Χαραυγής, Εμ. Μπενάκη, Χλόης, Χρυσανθέμων, Εθνομαρτύρων, Αγία Θηρεσίας, Πεύκων, Πρ. Λόφου & Ιεράπετρας, Ισμήνης, Β. Ηπείρου, Φιλικής Εταιρείας.

«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε να λυθούν όλα τα ζητήματα και να επανέλθει στο ακέραιο ο φωτισμός της πόλης» αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet