Στη δοκιζόμενη από τις φλόγες Παλλήνη ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής
Φωτογραφία: Ν. Μπάμπαλος/FB
Κοινωνία

Στη δοκιζόμενη από τις φλόγες Παλλήνη ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

«Η μάχη συνεχίζεται. Σήμερα στην Παλλήνη, όπου μας χρειάζονται» σημειώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενο στη μεγάλη φωτιά που καίει από την Τρίτη 19/7 το απόγευμα στο Πεντελικό. Ο κ. Νίκος Μπάμπαλος βρίσκεται σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, προσπαθώντας να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος που μπορούν να δράσουν οι υδροφόρες του Δήμου Ηρακλείου στα σημεία της πυρκαγιάς.

Το περασμένο βράδυ, ο δήμαρχος, με δύο ακόμη αναρτήσεις του, ανέφερε για τη μεγάλη πυρκαγιά:

«Η μάχη θα είναι δύσκολη και ολονύχτια. Είμαστε στο πλευρό της δημάρχου Πεντέλης, της Δήμητρας Κεχαγιά, για ό,τι χρειαστεί. Ήδη έχουμε στείλει υδροφόρα και βοηθητικά οχήματα. Επιπλέον, το Β’ ΚΑΠΗ το Δήμου μας ανοίγει για να φιλοξενήσει κατοίκους της Πεντέλης που θα αναγκαστούν να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…»

«Όλοι βοηθάμε όσο μπορούμε ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα, να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και να σωθεί η περιοχή. Μαζι με εργαζόμενους του Δήμου δίνουμε το παρών στη μάχη με τη φωτιά σε Πεντέλη. Η κατάσταση δύσκολη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet