Στον Πράσινο Λόφο γιόρτασαν τα Κούλουμα οι Ηρακλειώτες
Κοινωνία

Στον Πράσινο Λόφο γιόρτασαν τα Κούλουμα οι Ηρακλειώτες

Παραδοσιακά, στο πάρκο του Πράσινου Λόφου οι Ηρακλειώτες γιόρτασαν για ακόμα μια χρονιά τα Κούλουμα στην εκδήλωση που ετοίμασε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική, κέφι και παιδικά παιχνίδια γέμισαν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018 για όλους όσους διάλεξαν να μείνουν στην πόλη.

Τον χορό έσυραν πρώτοι τα μέλη του Σύνδεσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής και του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη», με τα προγράμματα που είχαν ετοιμάσει για να βάλουν στον ρυθμό τους επισκέπτες της γιορτής, ενώ κλόουν, ήρωες των παιδικών καρτούν και ανιματέρ περίμεναν να παίξουν με τα παιδιά.

Με τη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Ξεχώρισε το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι, η πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της πόλης, ακόμα περισσότερους θεατές, μια διοργάνωση που έβγαλε τους  Ηρακλειώτες από τα σπίτια τους, αγαπήθηκε και, πλέον, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, γίνεται θεσμός για τον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet