Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στις 22/1 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στις 22/1 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο πάρκο απέναντι από το σχολείο, στις 11:00, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής, ενώ την ίδια μέρα, στις 13:00, θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας. Μάλιστα, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί νέα διαδικτυακή γενική συνέλευση, στις 19:30.

Ο Σύλλογος, ο οποίος καλεί τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης ώστε να τοποθετηθούν για τα αιτήματά του, αναφέρει σχετικά:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής διεκδικεί μόρφωση- υγεία- ασφάλεια σε όλα τα σχολεία. Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τον σεισμό του 2019 η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  • Σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα την επισκευή – ενίσχυση των σχολείων.
  • Ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εκπόνησης Μελέτης Στατικής Επάρκειας για το κτήριο Β του 1ου Γυμνασίου, στο οποίο στεγάζονται σήμερα οι μαθητές.
  • Αναμόρφωση του προϋπολογισμού για τη χρηματοδότηση της Μελέτης Στατικής Επάρκειας.
  • Άμεση υγρομόνωση της ταράτσας του κτηρίου Β.
  • Ασφαλή υποστύλωση του στεγάστρου στο κτήριο των καθηγητών.
  • Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος θεωρεί ΄ότι η λειτουργία του σχολείου στον παρόντα ή σε άλλο χώρο πρέπει να παραμείνει σε πρωινή βάρδια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet