Συγκέντρωση σχολικών ειδών στον Δήμο Ηρακλείου για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας
Κοινωνία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στον Δήμο Ηρακλείου για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Σώμα Εθελοντών του θα συγκεντρώσουν σχολικά είδη και είδη καθαρισμού για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Ειδικότερα, το Σώμα Εθελοντών, μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, πραγματοποιούν δράση συγκέντρωσης των απαραίτητων υλικών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα οποία θα διατεθούν στον Δήμο Μαντουδίου. Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη γενικού καθαρισμού.

Όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00:

  • Στο Γραφείο του Σώματος Εθελοντών (1ος όροφος δημαρχείου, δίπλα στο ΚΕΠ).
  • Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να καλούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Σώματος Εθελοντών (213 2000188) ή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (213 2000272).

Ο υπεύθυνος του Σώματος Εθελοντών Πέτρος Ελευθεριάδης δήλωσε σχετικά:

«Καλούμε τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια χορηγώντας όποιο από τα παραπάνω είδη μπορούν, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας που, κάτω από εφιαλτικές συνθήκες, έχασαν τα πάντα».

Aπό την πλευρά της η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, ανέφερε:

«Δεν θέλουμε κανένα παιδί να μείνει χωρίς τα απαραίτητα με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως και στις άλλες μας δράσεις, ξέρουμε ότι οι Ηρακλειώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα ενισχύσουν την προσπάθεια να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet