Τα έργα ασφαλτοστρώσεων στο Ηράκλειο Αττικής… πάνε Κάτω Ψαλίδι
Κοινωνία

Τα έργα ασφαλτοστρώσεων στο Ηράκλειο Αττικής… πάνε Κάτω Ψαλίδι

Στο Κάτω Ψαλίδι συνεχίζεται η φετινή μεγάλη επιχείρηση ασφαλτοστρώσεων των προβληματικών δρόμων της πόλης, που έχει βάλει μπροστά από την αρχή του χρόνου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Από τις αρχές της εβδομάδας τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει να επεμβαίνουν στις οδούς: Τσικλητήρα, Ζαλοκώστα, Σαντορίνης, Αγίων Αποστόλων, ενώ, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, το επόμενο διάστημα σειρά θα πάρουν και τα υπόλοιπα σημεία της σχετικής λίστας, η οποία περιλαμβάνει δεκάδες δρόμους και τους παράδρομούς τους σε όλο το Ηράκλειο.

Όπως και στις προηγούμενες παρεμβάσεις, οι δρόμοι «φρεζάρονται» και στρώνονται με καινούργια άσφαλτο για να είναι πλέον ασφαλείς και λειτουργικοί.

Από την εκκίνηση της εργολαβίας έχουν στρωθεί πλέον των 50 οδών, ενώ σε στρατηγικά σημεία έχει προτιμηθεί η τοποθέτηση κυβόλιθων για τη δημιουργία δρόμων ήπιας κυκλοφορίας μέσα στις γειτονιές.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες αφού τα φετινά έργα είναι, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου, τα εκτενέστερα που έχει εκτελέσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μετά και την επιτυχία της δημοτικής αρχής να διεκδικήσει και να πετύχει τη χρηματοδότησή τους από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, εξοικονομώντας χρήματα από το δημοτικό ταμείο, από τα χρήματα των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet