Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Την ειδική τηλεφωνική γραμμή για την ψυχολογική υποστήριξη των κατοίκων της πόλης που χρειάζονται βοήθεια για να αντιμετωπίσουν αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της νέας καραντίνας επαναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Όπως και την άνοιξη έτσι και τώρα, οι Ηρακλειώτες που χρειάζονται συμβουλή, καθοδήγηση ή έστω κάποιον να μοιραστούν ανησυχίες, φόβους και προβληματισμούς μπορούν να καλούν, ανώνυμα εάν το θέλουν, από την Δευτέρα έως την Παρασκευή, 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι, στον τηλ. αριθμό: 210 2724045, για να μιλήσουν με τις ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επισημαίνει η διοίκηση.

«Θυμίζουμε, για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, συμβολή ή συνδρομή του Δήμου σε αυτό το διάστημα, οι κάτοικοι του Ηρακλείου μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 15277, έως τις 18:00 το απόγευμα και να καταχωρούν το αίτημά τους ή, εναλλακτικά, να το κάνουν ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στην ειδικά πλατφόρμα menoumespiti.iraklio.gr» καταλήγει η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet