Το Ηράκλειο Αττικής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Πάρκο Σκύλων
Κοινωνία

Το Ηράκλειο Αττικής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Πάρκο Σκύλων

Την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, τους μεγάλους και τα κατοικίδιά τους την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί στο δημοτικό Πάρκο Σκύλων (Πεύκων & Κλεισθένους).

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Ηράκλειο Αττικής

Δραστηριότητες για ιδιοκτήτες και ζωάκια, παιδικό παιχνίδι με θέμα την αγάπη για τα ζώα, συμβουλές από κτηνιάτρους και ειδικούς εκπαιδευτές, πολύ μουσική, αλλά και κληρώσεις δώρων είναι μερικά μόνο από όσα έχει ετοιμάσει ο Δήμος για τους επισκέπτες της γιορτής.

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συστηθεί και… επίσημα στους κατοίκους της πόλης το πρώτο Πάρκο Σκύλων, που δημιούργησε η δημοτική Αρχή πριν από λίγους μήνες για να δώσει την ευκαιρία στα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες να περνούν ελεύθερο χρόνο με τους ειδικούς κανόνες ελευθερίας που ισχύουν στο πάρκο, το οποίο, όπως ενημερώνει ο Δήμος, έχει ήδη γίνει δημοφιλής προορισμός για τους κάτοχους σκυλιών.

Το Πάρκο Σκύλων είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet