Το Ηράκλειο μετρά τις πληγές του – Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πόλης
Κοινωνία

Το Ηράκλειο μετρά τις πληγές του – Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πόλης

Μετά από πολύωρες προσπάθειες, με τη βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου, της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κατάφερε να επαναφέρει τη λειτουργικότητα της πόλης. Η κακοκαιρία που έπληξε το Ηράκλειο το πρωινό της Τρίτης 13/10 ήταν πρωτοφανής, η αντίδραση των δημοτικών υπηρεσιών, όμως, με τη συνεργασία όλων, αποδείχθηκε αποτελεσματική σημειώνει η δημοτική αρχή.

Πλέον, σε πρώτο πλάνο περνάνε οι καταγραφές των ζημιών στις περιουσίες των πολιτών, οι οποίες θα γίνουν από μεικτά κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη, από το πρωί της καταστροφής, τα πρώτα κλιμάκια, που συστήθηκαν με εντολή του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές για να καταγράψουν την κατάσταση.

Όποιος κάτοικος ή επιχειρηματίας έχει υποστεί ζημιές στο Ηράκλειο και θέλει να γίνει αυτοψία στον χώρο του μπορεί να καλεί στους τηλ. αριθμούς 213 2000249, 213 2000250, 213 2000133, 213 2000102, προκειμένου οι αναφορές να κοινοποιηθούν στις αρμόδιους κρατικούς φορείς για την αποζημίωσή τους.

«Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια και ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι έχω ζητήσει με επιστολή μου από την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή, να κηρυχθεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η αποδοχή του αιτήματος από την Περιφέρεια θα επιταχύνει τη διαδικασία αποζημίωσης των συμπολιτών μας για τις ζημιές που υπέστησαν μέσα σε λίγη ώρα από τη σημερινή κακοκαιρία», τόνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet