Το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προσφέρει μαθήματα χειρισμού για τις πλατφόρμες εξυπηρέτησης
Κοινωνία

Το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προσφέρει μαθήματα χειρισμού για τις πλατφόρμες εξυπηρέτησης

Tο KEΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προσφέρει στους πολίτες δωρεάν μαθήματα για τη χρήση όλων των διαδικτυακών εργαλείων ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης προκειμένου να τους βοηθήσει να κάνουν τις συνδιαλλαγές τους με το δημόσιο ακόμα πιο απλές και εύκολες.

Όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να συμμετέχουν στα μαθήματα που προσφέρει το ΚΕΠ του Δήμου μπορούν να κλείσουν ραντεβού, καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2000269 και 213 2000191.

Η αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου δήλωσε σχετικά:

«Όσο ποτέ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Εάν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μείνει από αυτή την περίοδο της πανδημίας είναι η προσαρμογή σε ένα σύγχρονο μοντέλο με το οποίο ο δημότης μπορεί να φροντίζει για τις υποθέσεις του χωρίς να ταλαιπωρείται. Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει και ο ίδιος να ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί τα νέα ηλεκτρονικά εργαλεία. Στο δημοτικό ΚΕΠ πάμε ένα βήμα παραπέρα και παίρνουμε την πρωτοβουλία να μάθουμε στους πολίτες πώς να χρησιμοποιούν και οι ίδιοι τις διάφορες πλατφόρμες εξυπηρέτησης. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΚΕΠ του Δήμου μας που αποδεικνύει ότι προτεραιότητα δεν είναι μόνο το τυπικό, αλλά η πραγματική μέριμνα για τον δημότη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet