Το σχέδιο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο συζήτησαν ο δήμαρχος με τον νέο διοικητή της διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής
Κοινωνία

Το σχέδιο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο συζήτησαν ο δήμαρχος με τον νέο διοικητή της διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής

Συνέχεια στις συναντήσεις συντονισμού Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας για την τόνωση της ασφάλειας στην πόλη δίνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Λίγες ημέρες μετά τις επαφές με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο δήμαρχος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τον νέο διοικητή της διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Κολίτσα, για να συζητήσουν, πρακτικά πλέον, πώς θα υλοποιήσουν τη δέσμευση του υπουργού για αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στο Ηράκλειο.

Ο κ. Μπάμπαλος επισήμανε στον ταξίαρχο τα σημεία και τις ώρες που παρουσιάζεται μεγαλύτερη ανάγκη για αστυνόμευση, ενώ έθεσε τις υπηρεσίες του Δήμου -κυρίως τη Δημοτική Αστυνομία- στη διάθεση της διεύθυνσης για «οποιαδήποτε απαιτούμενη συνεργασία που θα ωφελήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Κατά την έλευση του κ. Κολίτσα στο δημαρχείο ο κ. Μπάμπαλος σημείωσε:

«Θέλω να καλωσορίσω στην περιοχή μας τον ταξίαρχο, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα διοικητή στην Βορειοανατολική Αττική.

»Μαζί θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις κοινές προσπάθειες για να παραμείνει το Ηράκλειο μια πόλη για να ζεις με ασφάλεια, ένας Δήμος με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

»Όπως είχα πει μετά από τη συνάντηση με τον υπουργό, θέλουμε όλοι οι Ηρακλειώτες, εμείς και τα παιδιά μας, και να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς. Συνεχίζουμε, λοιπόν, τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet