Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό
protothema.gr
Κοινωνία

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό

Τιμωρήθηκε η ασυνείδητη συμπεριφορά οδηγού που παραβίασε στο Νέο Ηράκλειο τη σήμανση STOP, στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε όχημα, με μεγάλη ταχύτητα, και σαν μην έφτανε αυτό εγκατέλειψε το θύμα του τροχαίου στη μέση του δρόμου. Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση, ο υπεύθυνος πίσω από το σοβαρό τροχαίο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Νέο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, το οποίο παρέδωσαν φίλοι του θύματος στις Αρχές, έδειξε τον άντρα που προκάλεσε τη σύγκρουση.

Πριν από ένα 24ωρο το φως της δημοσιότητας είδε ένα άλλο βίντεο, το οποίο επίσης ταυτοποιήθηκε, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα σε εκείνο ο ασυνείδητος οδηγός να συνεχίζει ατάραχος την πορεία του μετά το τροχαίο, με ζημιές, μάλιστα, στο αυτοκίνητό του.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 30χρονου τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου και επί μια
ολόκληρη ημέρα κυκλοφορούσε αμέριμνος στους δρόμους.

fwto_atyxima1

Με σοβαρούς τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα το θύμα

Η εμπειρία ήταν πολύ δυσάρεστη για τον 30χρονο που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σοβαρούς τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα.

Συγκλονίζουν, δε, οι περιγραφές του φίλου του ο οποίος βρήκε τον 30χρονο  να κείτεται ζαλισμένος στο έδαφος και οι γείτονες να του δίνουν νερό.

Το μόνο που θυμόταν ο 30χρονος, του οποίου το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια, είναι τον οδηγό που τον χτύπησε να του λέει να βγει έξω από το Ι.Χ. γιατί καιγόταν. Ο ίδιος όμως, ο υπεύθυνος του τροχαίου, έγινε μέσα σε λίγα λεπτά καπνός.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet