Χαρούμενο «αντίο» στην άνοιξη από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Χαρούμενο «αντίο» στην άνοιξη από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ένα διήμερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για να αποχαιρετήσει την άνοιξη και να υποδεχθεί το καλοκαίρι οργάνωσε στο Κτήμα Φιξ ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης στήθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26/5 η 2η Γιορτή της Άνοιξης με δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά, αγορά λουλουδιών, έκθεση και διανομή βιβλίων και, φυσικά, ζωντανή μουσική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά που βρέθηκαν στο Κτήμα είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν στα εργαστήρια που είχε στήσει η ΚΕΑΕΔΗΑ, να παίξουν μαζί με τον κλόουν Πεπίτο, να διαβάσουν βιβλία με την συγγραφέα, Ζωή Χασιώτη, να μάθουν για την υπεραιωνόβια ελιά που έχει βρει νέο σπίτι στο πάρκο, να κάνουν βόλτα με το τρενάκι ενώ, μαζί με τον Δημήτρη Κελμάγιερ από την Κεντρική Ανθαγορά, έφτιαξαν στεφάνια από λουλούδια.

Παράλληλα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη χάρισε βιβλία στους επισκέπτες και το Τμήμα Πολιτισμού οργάνωσε την Κυριακή συναυλία με την Νατάσσα Τόδωρη και τον Βαγγέλη Βιστάκη.

«Αυτές είναι εικόνες που δικαιώνουν τις προσπάθειες που κάναμε για να πάρουμε το Κτήμα Φιξ. Ένα πάρκο γεμάτο παιδιά, γεμάτο χαμόγελο, γεμάτο ζωή. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, σε όλες της υπηρεσίες του Δήμου που βοήθησαν στο να οργανώσουμε αυτή την γιορτή, βάζοντας πλώρη και για άλλα πράγματα μέσα στο Κτήμα. Το καλοκαίρι είναι μπροστά, τα καλύτερα είναι μπροστά και σας ετοιμάζουμε πολλές-πολλές εκπλήξεις», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet