Χριστουγεννιάτικα δώρα συγκεντρώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στις 10 Δεκεμβρίου
therapia.gr
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα δώρα συγκεντρώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στις 10 Δεκεμβρίου

Και αυτές τις γιορτές «Όλοι Μαζί Μπορούμε» να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο αναφέρει η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής, καθώς από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, στο ο Δήμος συγκεντρώνει στο δημαρχείο προσφορές σε παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να δώσει χαρά στα παιδιά ώστε να φτάσει η αγάπη σε όλα τα σπιτικά που το έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στον χώρο του δημαρχείου.

Στη δράση συμμετέχει ενεργά το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όπως και σχολεία και σύλλογοι της πόλης που θα τραγουδήσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος δηλώνει σχετικά:

«Η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο είναι υπόθεση 365 ημερών για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Πόσο μάλλον την περίοδο των γιορτών που είναι κατ’ εξοχήν η εποχή για να δώσουμε παραπάνω αγάπη, κυρίως στα μικρά παιδιά που με τόση λαχτάρα περιμένουν τον Άγιο Βασίλη. Ας γίνουμε λοιπόν, εμείς ο Άγιος Βασίλης για τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαρά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet