Όλο και περισσότεροι πολίτες εμπιστεύονται το ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου
Κοινωνία

Όλο και περισσότεροι πολίτες εμπιστεύονται το ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου

Ακόμα περισσότερους πολίτες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εξυπηρέτησε μέσα στο 2016 το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Συνολικά 14.933 πολίτες -Ηρακλειώτες και μη- πέρασαν από το δημοτικό ΚΕΠ και διεκπεραίωσαν τις υποθέσεις τους, ποσό που συνιστά αύξηση της τάξης του 11,3% συγκριτικά με τα αντίστοιχα νούμερα εξυπηρετούμενων το 2015 (με 13.797 πολίτες), όπως μας ενημερώνει ο συγκεκριμένος Δήμος.

Πέραν των «παραδοσιακών» υποθέσεων εξυπηρέτησης του πολίτη, το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είχε και έχει τεράστια συμβολή στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής υποστήριξης όπως η Κάρτα Αλληλεγγύης, το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Ανθρωπιστικής Κρίσης, η καταγραφή αιτήσεων για την παροχή διάφορων επιδομάτων κ.ά., ενώ, στον ίδιο ρυθμό έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η υποδοχή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Τέλος, χωρίς να υπάγονται στις πιστοποιημένες υποθέσεις των ΚΕΠ, αλλά για τη διευκόλυνση των πολιτών, οι εξυπηρετούμενοι βοηθήθηκαν στην εκτύπωση μεγάλου αριθμού τελών κυκλοφορίας, εκκαθαριστικών, δηλώσεων Ε1 και Ε9, ενώ εκδόθηκαν δεκάδες ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων και μισθοδοσίας από το σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων.

«Η αύξηση του αριθμού των πολιτών που εμπιστεύεται το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι η καλύτερη επιβεβαίωση των συντονισμένων προσπαθειών δημοτικής Αρχής και δημοτικών υπαλλήλων για την ποιοτικότερη και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του Ηρακλειώτη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους του ΚΕΠ που, για ακόμα μια χρονιά, υπερέβησαν εαυτό στην υπηρεσία του δημότη. Με αυτούς στο πλευρό μας πετυχαίνουμε του στόχους μας», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Θυμίζουμε, το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής λειτουργεί στον 1ο όροφο του δημαρχείου της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα), καθημερινές από τις 8.00 – 20.00 και Σάββατο 8.00 – 14.00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 213 2000285, ενώ διαθέτει δωρεάν ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες σε αναμονή.

Στα γραφήματα βλέπετε την σύγκριση εξυπηρετούμενων ανάμεσα στα έτη 2015 – 2016, καθώς και στατιστικά με το περιεχόμενο των περισσότερων διεκπεραιώσεων.

Είδος υπηρεσιών που προσφέρθηκαν
Αριθμός πολιτών που εξυπηρετήθηκαν

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet