Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει την πρωτοβουλία για τους φοιτητές
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει την πρωτοβουλία για τους φοιτητές

Την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα στηρίξουν την εγκατάσταση και την διαμονή στην πρωτεύουσα των νέων φοιτητών από την επαρχία, που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό ή καθόλου εισόδημα, στηρίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η δημοτική Αρχή της πόλης καλεί όσους θέλουν να προσφέρουν κάποια από τα είδη που προτείνονται στη σχετική λίστα, να τα παραδώσουν το Σάββατο 2 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της αντιπεριφέρειας στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 448 και Ευαγγελιστρίας).

Ενδεικτικά, παρατίθενται είδη προς συλλογή για τους νέους ϕοιτητές: κουζίνα, τηγάνι, κατσαρόλες, πετσέτες, πιατοθήκη, κάδος απορριμμάτων, κούπες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, πιάτα, καθιστικό, καναπές, τραπεζάκι σαλονιού, βιβλιοθήκη κ.ο.κ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, θα δώσει το «παρών» την ημέρα συγκέντρωσης των αγαθών, συμμετέχοντας, μάλιστα, στον ζωντανό ραδιομαραθώνιο που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια και το ραδιόφωνο του Alpha 989 για την ενίσχυση του εν λόγω σκοπού.

«Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε φροντίσει για τις ανάγκες των φοιτητών που φεύγουν από την πόλη μας και σπουδάζουν στην επαρχία, υλοποιώντας το πρόγραμμα στήριξης “Σου Έχω Δέμα”, με την τακτική αποστολή πακέτου με είδη πρώτης ανάγκης σε όσους νέους προέρχονται από οικογένειες με οικονομική αδυναμία.

Κάποιος όμως έπρεπε να σκεφτεί και το αντίστροφο: τα παιδιά, δηλαδή, που έρχονται από την επαρχία να σπουδάσουν στην πρωτεύουσα και μένουν στις πόλεις μας. Αυτός ο κάποιος ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, την προσπάθεια του οποίου αποφασίσαμε οι δήμαρχοι της περιοχής να στηρίξουμε με όλη μας τη διάθεση. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα πετύχουμε και αυτό», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet