Αυτοψία στα Ηπειρώτικα από την ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου
Κοινωνία

Αυτοψία στα Ηπειρώτικα από την ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου

Στη γειτονιά των Ηπειρώτικων βρέθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συνοδευόμενος από μέλη της ομάδας διοίκησης του Δήμου (αντιδήμαρχοι – εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι) προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στην περιοχή, αφενός για να διαπιστώσει τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στην εν λόγω γειτονιά κι αφετέρου για να καταγράψει αιτήματα, προβλήματα και ελλείψεις.

Συνομιλώντας με κατοίκους και εμπόρους της περιοχής, «ο δήμαρχος πιστοποίησε το ικανοποιητικό επίπεδο της καθαριότητας στη γειτονιά αλλά και της φροντίδας των κοινόχρηστων χώρων. Ενδεικτικό ότι, όπως δήλωσαν κάτοικοι των οδών Αγ. Μαρίνας και Αγνώστων Ηρώων, ο Δήμος έχει πλέον τακτική παρουσία, κάτι που αποτυπώνεται στην εικόνα της γειτονιάς» αναφέρει, σε σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση.

Μεγάλο στοίχημα για τη δημοτική Αρχή, όπως επίσης αναφέρεται, είναι ο δημοτικός χώρος στην συμβολή της οδού Τεπελενίου με τη λεωφόρο Πλαπούτα. Σύμφωνα με αυτά που είπε στους κατοίκους ο κ. Ν. Μπάμπαλος, ο Δήμος προσανατολίζεται να διαμορφώσει την εν λόγω έκταση ως κοινόχρηστο, ελεύθερο χώρο στη διάθεση των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet