Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στους ηλικιωμένους της πόλης διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με αφορμή τον, προ ημερών, εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας. Η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου γέμισε από τους καλεσμένους της βραδιάς: τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου και όλα τα μεγάλα… νιάτα της πόλης, οι οποίοι απόλαυσαν ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό.

Παρών στην εκδήλωση και ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, ο οποίος προέτρεψε «να κάνουμε κάθε ημέρα έννοια μας τη φροντίδα του συνανθρώπου, ειδικά εκείνου που έχει περισσότερο ανάγκη όπως οι ηλικιωμένοι».

«Σε αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν δώσει τη δική τους μάχη της ζωής και συνεχίζουν να προσφέρουν στις οικογένειές τους αξίζει κάθε τιμή», τόνισε στο μήνυμά της η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Χρυσούλα Αγγελοπούλου, ενώ ο υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Οικονομίδης, δεσμεύθηκε ο Δήμος να συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παρέχει στα μέλη της Τρίτης Ηλικίας της πόλης κάθε δυνατή κάλυψη.

Μια «αδόκιμη» – όπως είπε – για το εορταστικό κλίμα αντιπαραβολή εικόνας χρησιμοποίησε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, επισημαίνοντας: «σε μία μέρα, που, δυστυχώς, ακόμα μία πορεία συνταξιούχων αντιμετωπίστηκε με δακρυγόνα, εμείς στέλνουμε μήνυμα δυνατό πως ο δικός μας ο Δήμος δεν αφήνει κανέναν ηλικιωμένο μόνο του. Μέσα από τα ΚΑΠΗ μας, μέσα από την Κοινωνική Υπηρεσία, μέσα από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουμε καθημερινά για την προστασία των απόμαχων της ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet