Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στις παιδικές χαρές Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στις παιδικές χαρές Ηρακλείου Αττικής

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στις παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως ενημερώνει ο Δήμος, προκειμένου να καταφέρει να πάρουν την απαιτούμενη πιστοποίηση και να τις παραδώσει λειτουργικές και ασφαλείς στους κατοίκους.

Ήδη έχουν πιστοποιηθεί εννέα παιδικές χαρές, ενώ άμεσα προχωρούν, σύμφωνα με τον Δήμο, οι παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τους κανόνες της Πολιτείας και να απομακρύνει από τις παιδικές χαρές τα όργανα, που η τελευταία νομοθεσία θεωρεί μη ασφαλή. Για αυτόν το λόγο, τα δημοτικά συνεργεία έχουν αφαιρέσει τον εξοπλισμό από πέντε παιδικές χαρές που δεν έχουν μπει ακόμα στο πρόγραμμα των εργασιών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «στα δύο χρόνια της θητείας της η νέα δημοτική Αρχή, έχει ανακαινίσει και πιστοποιήσει εννέα παιδικές χαρές από το σύνολο των 23 που υπάρχουν στην πόλη, τη στιγμή που με την ανάληψη των καθηκόντων της (τον Σεπτέμβριο του 2014) ήταν όλες στον “αέρα”…».

Μέσα δε στις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσω τις δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, ξεκινά ακόμα μια εργολαβία για να υλοποιηθούν παρεμβάσεις σε άλλες τέσσερις παιδικές χαρές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet