Μαθήματα χρήσης Η/Υ & Internet για τα μέλη των ΚΑΠΗ Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Μαθήματα χρήσης Η/Υ & Internet για τα μέλη των ΚΑΠΗ Ηρακλείου Αττικής

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο των υπολογιστών και του διαδικτύου, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν αυτά τα σύγχρονα εργαλεία για τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους, έχουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τα μαθήματα, που τους προσφέρει δωρεάν η διοίκηση του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ.

Οι μαθητές εκπαιδεύονται στην απλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και το πώς μπορούν να πλοηγούνται ασφαλώς στο internet, με έμφαση στην εξοικείωση με ιστοσελίδες που τυχόν να τους είναι πιο χρήσιμες (π.χ. TaxisNet, εύρεση βεβαιώσεων σύνταξης, ασφάλισης κ.τ.λ.).

Τα μαθήματα διαρκούν δύο ώρες, δύο φορές την εβδομάδα σε αίθουσα με υπολογιστές που έχουν ευγενικά παραχωρήσει τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση. Είναι χωρισμένα σε κύκλους του ενός μήνα, με προοπτική να διαρκέσουν έως και το προσεχές καλοκαίρι, έτσι ώστε όσο το δυνατό περισσότερα μέλη των ΚΑΠΗ να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Με το πέρας κάθε κύκλου οι απόφοιτοι θα λαμβάνουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα μαθήματα, με τα μέλη των ΚΑΠΗ να δείχνουν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, τεράστιο ενδιαφέρον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet