Με χαρά και αποκριάτικο κέφι «πλημμύρισε» το Ηράκλειο
Κοινωνία

Με χαρά και αποκριάτικο κέφι «πλημμύρισε» το Ηράκλειο

Πάνω από χίλιοι καρναβαλιστές και πολλαπλάσιοι θεατές κατέβηκαν την Κυριακή 23/2 στη λεωφόρο Ηρακλείου για να συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και ομάδων μασκαράδων, που για 3η συνεχόμενη χρονιά μοίρασε χαρά και αποκριάτικο ρυθμό στη όλη την πόλη.

Σχολεία, σύλλογοι και απλές παρέες Ηρακλειωτών έφτιαξαν τα γκρουπ τους, έβαλαν τις στολές τους, η κάθε ομάδα με το δικό της θέμα, και συνόδευσαν τα άρματα που παρέλασαν επί της λεωφόρου Ηρακλείου, χορεύοντας και τραγουδώντας, για να καταλήξουν όλοι μαζί με τους θεατές -μια παρέα, μια γιορτή- στην κεντρική πλατεία της πόλης για το πάρτι που στήθηκε με τους ήχους της λάτιν μπάντας Santa Palabra. Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι παρουσίασε, με το δικό του ύφος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Τα χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων είναι η καλύτερη ανταμοιβή και η επιβεβαίωση ότι το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι ήρθε για να μείνει, ήρθε για να ενώσει την πόλη σε μια γιορτή. Καλές Αποκριές σε όλη την πόλη, με την υπόσχεση κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι, πιο πολλοί, πιο κεφάτοι», σχολίασε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet