Νέος κύκλος ασφαλτοστρώσεων δρόμων στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Νέος κύκλος ασφαλτοστρώσεων δρόμων στο Ηράκλειο Αττικής

Ακόμα έναν κύκλο ασφαλτροστρώσεων, τον πρώτο του 2020, εκτελούν αυτή την περίοδο τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, αποκαθιστώντας και αναβαθμίζοντας δρόμους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Όπως και στις προηγούμενες ανάλογες παρεμβάσεις, έτσι και σε αυτά τα έργα οι δρόμοι «φρεζάρονται» και έπειτα καλύπτονται με καινούργια άσφαλτο ή, όπου χρειάζεται, στρώνονται με κυβόλιθους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Ναρκίσσων στο κέντρο της πόλης στην οποία, αφού απομακρύνθηκε το παλιό, φθαρμένο οδόστρωμα, έχουν τοποθετηθεί πλέον κυβόλιθοι στο εφαπτόμενο με την κεντρική πλατεία κομμάτι, για να γίνει δρόμος πιο φιλικός στον πεζό.

Πλην της Ναρκίσσων, μερικές από τις οδούς που, είτε επιχειρούν αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του Δήμου, είτε έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες, είναι οι Διστόμου, Βίτσι, Μακεδονίας, Σαρανταπόρου, Νεότητος, Μακεδονίας (σχετικές φωτό), ενώ οι εργολαβίες θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες σε νέα σημεία της πόλης.

«Η εκστρατεία των ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις γειτονιές της πόλης είναι από τα πρώτα έργα που βάλαμε μπροστά στην αρχή της πρώτης θητείας μας το 2014 και με συνέπεια συνεχίζουμε κάθε χρόνο έκτοτε» δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και πρόσθεσε:

«Στόχος είναι να εκλείψουν από το Ηράκλειο οι προβληματικοί δρόμοι, να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο και έτσι να γίνει πιο ασφαλές και λειτουργικό για τους Ηρακλειώτες. Συνεχίζουμε σταθερά, για να γίνεται η πόλη κάθε ημέρα καλύτερη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet