Ποια μέτρα λαμβάνει το Ηράκλειο Αττικής για την επερχόμενη κακοκαιρία
Κοινωνία

Ποια μέτρα λαμβάνει το Ηράκλειο Αττικής για την επερχόμενη κακοκαιρία

Σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αττική. Αρχικά από το πρωί της Παρασκευής 21 μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου (με επέκταση και τις επόμενες ημέρες εάν χρειαστεί) όλες οι εμπλεκόμενες δημοτικές υπηρεσίες θα είναι σε 24ωρη επιφυλακή και στη διάθεση του δημότη για όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει. 

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 23/1, 9.00 το πρωί με 16.00 το απόγευμα, όσοι κάτοικοι της πόλης επιθυμούν να προμηθευτούν προληπτικά αλάτι θα μπορούν να το κάνουν στις δημοτικές εγκαταστάσεις επί της οδού Καλαβρύτων. Ομοίως και το Σάββατο 24/1 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Ο Δήμος θα μοιράσει από την Παρασκευή το πρωί αλάτι σε όλες τις δημόσιες δομές (σχολεία, εκκλησίες, Αστυνομικό Τμήμα κτλ)

Το Σάββατο 22/1, ημέρα που σύμφωνα με τις προβλέψεις είναι πιθανό να υπάρξει χιονόπτωση, όλα τα απαραίτητα οχήματα του Δήμου (εκχιονιστικά, φορτωτές, αρπάγες κτλ) θα βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σε επιφυλακή.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στους τηλεφωνικούς αριθμούς της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 210 2830374 και 210 2849411, καθώς και με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δημήτρη Δημητρόπουλο στο κινητό τηλέφωνο 6930071372. Επιπλέον, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά όλο το Σαββατοκύριακο.

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) όπως πάντα σε τέτοιες περιστάσεις θα είναι ανοικτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet