Αγορά ελεύθερων χώρων 4.500τ.μ. από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Ποιότητα Ζωής

Αγορά ελεύθερων χώρων 4.500τ.μ. από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής υπερψήφισε στη χθεσινή του συνεδρίαση την πρόταση της δημοτικής αρχής για αγορά ελεύθερων χώρων σε διαφορά σημεία της πόλης συνολικού εμβαδού περίπου 4.500 τετραγωνικών μέτρων.

Πολύ σύντομα οι κάτοικοι του Ηρακλείου θα έχουν στη διάθεσή τους νέους χώρους πρασίνου, νέες παιδικές χαρές, νέες δυνατότητες για άθληση και αναψυχή.

Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του γιατί η παρέμβαση του Δήμου εμπόδισε την οικοπεδοποίηση και το χτίσιμο των συγκεκριμένων χωρών και διασφάλισε ότι θα παραμείνουν ελεύθεροι για να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμβούλους της δημοτικής μου ομάδας» δήλωσε ο κ. Μπάμπαλος, «αλλά και εκείνους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που, ενώ θα αρκούσαν οι ψήφοι της πλειοψηφίας, επέλεξαν να γίνουν συμμέτοχοι στη σημαντική αυτή απόφαση. Λυπάμαι γιατί οι κύριοι Μαστοράκος, Κουτρούλης, Παπαδημητρίου, Φίλανδρος, Κεσκινίδης, Σπηλιόπουλος και η κυρία Γαλακτοπούλου έβαλαν πάνω από το καλό της πόλης και των πολιτών τις προσωπικές τους ατζέντες και μικροκομματικούς τακτικισμούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet