Δεκάδες δενδράκια φυτεύθηκαν σε κοινόχρηστους χώρους στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Δεκάδες δενδράκια φυτεύθηκαν σε κοινόχρηστους χώρους στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής

Στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιήθηκε η μηνιαία εξόρμηση εθελοντικής δενδροφύτευσης που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τη συμμετοχή, όπως κάθε φορά, δεκάδων μικρών και μεγάλων κατοίκων  του Ηρακλείου. Τα παιδιά της περιοχής, συνοδεία των γονιών τους, και με τη συνδρομή των ανθρώπων της δημοτικής Υπηρεσίας Πρασίνου φύτευσαν μικρά δενδράκια σε κοινόχρηστους χώρους και σε πεζοδρόμια του κέντρου για να τα δουν να μεγαλώνουν μαζί, κάνοντας την πόλη πιο πράσινη, πιο όμορφη.

«Με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων φυτεύσαμε δενδράκια στην πόλη μας στο πλαίσιο της μηνιαίας εθελοντικής δεντροφύτευσης του Δήμου. Ευχαριστώ πολύ τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου που πάντα με χαρά και όρεξη είναι ο κινητήριος μοχλός» σχολιάζει ο εντεταλμένος για το Πράσινο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

«Επενδύουμε στη νέα γενιά προσπαθώντας να καλλιεργήσουμε από νωρίς στα μικρά παιδιά τη νοοτροπία του σεβασμού προς το περιβάλλον. Να τους δείξουμε πως στην πόλη μας πρέπει να υπάρχει – και υπάρχει – χώρος για το Πράσινο. Για αυτό και διοργανώνουμε αυτές τις τακτικές εθελοντικές δενδροφυτεύσεις σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet