Δύο νέα απορριμματοφόρα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου
Ποιότητα Ζωής

Δύο νέα απορριμματοφόρα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου

Με δύο νέα απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας ενισχύει τον μηχανισμό της υπηρεσίας καθαριότητας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με την προσθήκη των νέων οχημάτων, τα οποία παρέλαβαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης, Νίκος Σπυρόπουλος, η δημοτική Αρχή, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, διευρύνει τα δρομολόγια αποκομιδής, κρατώντας την πόλη ακόμα πιο καθαρή, ενώ αποδεικνύει ότι, μολονότι από τη νέα χρονιά μειώνει γενναία τα δημοτικά τέλη για όλα τα νοικοκυριά (κατά 10%), ο Ηρακλειώτης δεν θα στερηθεί στο ελάχιστο των υπηρεσιών καθαριότητας.

«Από την αρχή της θητείας μας βάλαμε ως στόχο την ανανέωση του εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας, έχοντας ήδη αγοράσει κάδο-πλυντήριο, τρία  νέα απορριμματοφόρα, νέο όχημα σκούπα, κλαδοτεμαχιστή, φορτηγά μικρά και μεγάλα, καθώς και νέους κάδους. Η διαφορά στην πόλη είναι πλέον ορατή σε όλους. Με την προσθήκη των δύο νέων οχημάτων βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις μας», σχολίασε σχετικώς ο κ. Νίκος Σπυρόπουλος.

«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει το καθήκον του και αξιοποιεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα χρήματα των Ηρακλειωτών για να τους παρέχει μια πόλη καθαρή, μια πόλη όμορφη, μια πόλη ανθρώπινη. Περιμένουμε και από την κεντρική διοίκηση να κάνει το ίδιο και να ολοκληρώσει γρήγορα την διαδικασία για την πρόσληψη των 31 μόνιμων εργαζόμενων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, θέσεις που ήδη έχουν εγκριθεί μετά από τις ενέργειες της δημοτικής μας αρχής. Ο συνδυασμός του νέου εξοπλισμού με την ενίσχυση στο ανθρώπινο δυναμικό θα μας επιτρέψει να κάνουμε το Ηράκλειο ακόμα καλύτερο», τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet