Ενημέρωση για το έργο υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη στο Ηράκλειο Αττικής
Ποιότητα Ζωής

Ενημέρωση για το έργο υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη στο Ηράκλειο Αττικής

Για τρίτη φορά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις μελέτες της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι δημότες του Ηρακλείου Αττικής καταθέτοντας απορίες και παρατηρήσεις στην τελευταία, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Το έργο αυτό, το οποίο στόχο έχει με την υλοποίησή του να απαλλάξει τις γειτονιές του κέντρου του Ηρακλείου από την έντονη, διαμπερή κυκλοφορία που σήμερα τις ταλαιπωρεί, συζητήθηκε εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τις εκλογές του καλοκαιριού, προκειμένου να ενημερωθούν και τα νέα μέλη που κάθονται στα έδρανα του σώματος.

Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, η ομάδα των μελετητών που σχεδίασαν το έργο απάντησε για ακόμα μια φορά σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν είτε από πολίτες, είτε από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι μελετητές ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια το έργο, έδωσαν πλήρως την εικόνα που θα έχει η πόλη μετά την αποπεράτωση του έργου αυτού και ανέφεραν αναλυτικά τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει το σύνολο της πόλης και οι πολίτες για τα επόμενα χρόνια στην καθημερινότητά τους μετά την υλοποίηση της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet