Τα παιδιά έδωσαν το σύνθημα για μια πιο «πράσινη» Καναπίτσα
Ποιότητα Ζωής

Τα παιδιά έδωσαν το σύνθημα για μια πιο «πράσινη» Καναπίτσα

Μικροί και μεγάλοι Ηρακλειώτες βοήθησαν τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής να φυτέψει δεκάδες δέντρα στην περιοχή της Καναπίτσας, κάνοντας τη γειτονιά τους πιο πράσινη, πιο όμορφη. Μαζί με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου, γονείς και παιδιά τοποθέτησαν πεύκα, ελιές, αριζόνες, μουριές, βραχυχύτωνες, πορτοκαλιές, σφένδαμους, μανταρινιές, νεραντζιές, λεύκες και προύνους στα πεζοδρόμια και στους κοινόχρηστους χώρους.

«Τα παιδιά έδωσαν το σύνθημα. Θέλουμε να κάνουμε συμμέτοχους τους πολίτες στη διαρκή προσπάθεια που κάνουμε στον Δήμο για την τόνωση του πράσινου της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο οι Ηρακλειώτες, κυρίως οι μικροί μας φίλοι, μαθαίνουν να αγαπάνε και να προστατεύουν περισσότερο το Περιβάλλον», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Να σημειωθεί ότι αρκετά δένδρα μπήκαν στα νέα πεζοδρόμια που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στην Καναπίτσα, όπως επίσης και στο έργο πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους (το οποίο ολοκληρώνεται εντός του επόμενου διαστήματος). Θυμίζουμε, ότι ο Δήμος έβαλε μπροστά τις εργασίες για την ανάπλαση του δρόμου, που θα δημιουργήσει στη γειτονιά έναν ενιαίο, κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και περιπάτου, αφού θα ενώσει την υπάρχουσα παιδική χαρά της οδού Χλόης, με τη νέα πλατεία και τη νέα παιδική χαρά που, σε δεύτερη φάση, θα δημιουργηθούν στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Μενελάου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet