Την Κυριακή 2 Απριλίου καθαρίζουμε την κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής
Ποιότητα Ζωής

Την Κυριακή 2 Απριλίου καθαρίζουμε την κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής

Πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού με την περιβαλλοντική δράση «Let΄s Do It Greece», οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου, από τις 9:30 έως τις 14:30, θα περιποιηθούν και θα ενισχύσουν το πράσινο του χώρου, πάντα με την υποστήριξη και την αρωγή της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.

Ευπρόσδεκτοι είναι, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος, όσοι Ηρακλειώτες θέλουν να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στη φροντίδα της πόλης.

Παράλληλα, κατά τις προηγούμενες ημέρες, τις δικές τους δράσεις θα πραγματοποιήσουν τα σχολεία της πόλης που συμμετέχουν στο φετινό «Let΄s Do It Greece», με πρωτοβουλίες καθαρισμού και επέκτασης των πράσινων σημείων τόσο εντός, όσο και εκτός των σχολικών χώρων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με τους μαθητές και τη διεύθυνση του 7ου Δημοτικού Σχολείου θα φυτεύσουν από κοινού τα καινούργια παρτέρια που κατασκευάστηκαν επί της οδού Ν. Καζαντζάκη, με τη διαμόρφωση της σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet