Διαγωνισμός αποκριάτικης στολής για τους κατοίκους της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον «Επικοινωνία 94FM»
Πολιτισμός

Διαγωνισμός αποκριάτικης στολής για τους κατοίκους της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον «Επικοινωνία 94FM»

«Μπορεί φέτος οι Ηρακλειώτες να μην μπορούν να γιορτάσουν, λόγω πανδημίας, στους δρόμους το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι, αυτό όμως δεν απαγορεύει το να μπούμε σε αποκριάτικη διάθεση έστω και από το σπίτι», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM», κάνουν το καρναβάλι… αλλιώς και διοργανώνουν διαγωνισμό αποκριάτικης στολής, μοιράζοντας δώρα στους νικητές. «Φτιάξτε ή παραγγείλτε τη στολή σας, βγάλτε μια φωτογραφία ντυμένοι στο σπίτι, προσωπική ή με την οικογένεια, και ανεβάστε την στην ιστοσελίδα του Επικοινωνία», σημειώνει η διοίκηση.

Οδηγίες για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός ξεκινά από την Τσικνοπέμπτη 4 έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου (τελευταίες συμμετοχές μέχρι 12:00 το μεσημέρι). Οι κατηγορίες που κερδίζουν από ένα tablet είναι τέσσερις: παιδική, εφηβική, οικογενειακή και μια για τα μεγάλα παιδιά της τρίτης ηλικίας. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο site του ραδιοφωνικού σταθμού www.94fm.gr, κλικάρουν στο ειδικό banner και ακολουθούν τις οδηγίες για να στείλουν τις φωτογραφίες τους. Ακολούθως, οι φωτογραφίες θα ανέβουν στη σελίδα facebook του «Επικοινωνία», με τη λήξη του διαγωνισμού για να ψηφιστούν από το κοινό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ειδική… καρναβαλική εκπομπή που θα κάνει ο «Επικοινωνία» το Σάββατο 13 Μαρτίου 12:00 με 13:00 με παρουσιαστή τον Βασίλη Νομικό, συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους και, βέβαια, πολύ αποκριάτικη μουσική (η εκπομπή θα μεταδοθεί με live stream και στα social media του Δημοτικού Ραδιοφώνου και του Δήμου). Όσοι θέλουν μπορούν να στείλουν με mail στη διεύθυνση: [email protected] βίντεο με αποκριάτικες ευχές για να παίξουν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να ξεπεράσουμε την πανδημία και να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά έξω στην πόλη, του χρόνου δε να επιστρέψουμε στο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει οι συμπολίτες μας, δίνοντας κατά χιλιάδες ένα ξέφρενο παρών τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι τότε δεν πρέπει να εκλείψει η ελπίδα και το χαμόγελο. Για αυτό και εμείς, έστω και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, θα προσπαθήσουμε με τον διαγωνισμό που κάνουμε, να φέρουμε το αποκριάτικο κλίμα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας», δήλωσε η Μαίρη Ιγγλέση, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον Πολιτισμό και πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Υ.Γ.: Τα tablets είναι ευγενική χορηγία του Wind store στο The Mall Athens.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet