Ηράκλειο Αττικής: Έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας στη Βίλα Στέλλα 13-18 Ιουνίου
Πολιτισμός

Ηράκλειο Αττικής: Έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας στη Βίλα Στέλλα 13-18 Ιουνίου

Με μια φρέσκια πρόταση, με τη γνωστή όμως ποιότητα που την έχει κατατάξει στα σημαντικότερα events φωτογραφίας του καλοκαιριού, η έκθεση ασπρόμαυρης αναλογικής φωτογραφίας των μαθητών του αντίστοιχου προγράμματος του εργαστηρίου «Φάος» και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφει στη Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής) από τις 13 έως τις 18 Ιουνίου. Με τίτλο Distance and Images (Απόσταση και Εικόνες) η έκθεση φιλοξενεί τις αποτυπώσεις των μαθητών του Γιώργου Καψαλάκη, ο οποίος συνεχίζει τα μαθήματα φωτογραφίας στα βήματα του εμπνευστή και παραδοσιακού δάσκαλου του Δήμου, Γιάννη Γαλάνη (συμμετέχουν νέοι και παλιοί μαθητές).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με ώρες επίσκεψης: Τρίτη έως Σάββατο 18.00 με 22.00 και Κυριακή 11.00 με 14.00 και 18.00 με 21.00. Εγκαίνια της έκθεσης Τρίτη 13 Ιουνίου στις 20.00

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μπορούμε και συνεχίζουμε στον Δήμο μας αυτό το ιστορικό, πλην όμως καινοτόμο, πρόγραμμα τα μαθήματα ασπρόμαυρης, αναλογικής φωτογραφίας και μάλιστα να το προσφέρουμε δωρεάν στους πολίτες. Η φωτογραφία είναι ένας μαγικός κόσμος που, εάν τον κατακτήσεις, μπορεί να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο έκφρασης και Τέχνης. Σας καλώ να θαυμάσουμε μαζί τη δουλειά των μαθητών μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet