Και φέτος τα καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά κλείνονται στη «Νοσταλγία» του Δήμου Ηρακλείου
Κινηματογράφος-Θέατρο

Και φέτος τα καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά κλείνονται στη «Νοσταλγία» του Δήμου Ηρακλείου

Ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Νοσταλγία» ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πόρτες του και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης για να τους ταξιδέψει με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Αυτήν τη χρονιά η λειτουργία του θα πραγματοποιηθεί, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με αποστάσεις μεταξύ του κοινού, καθημερινούς καθαρισμούς κ.ά.

Πέραν αυτών η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «η “Νοσταλγία” θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχουν μάθει οι φίλοι της δεκαετίες τώρα.

Το δημοτικό σινεμά θα λειτουργεί καθημερινά, όλο το καλοκαίρι με δύο καινούργιες ταινίες την εβδομάδα και μιαν παιδική, πρώτης προβολής ή από τον κλασσικό κινηματογράφο, σε δύο παραστάσεις, 21:00 και 23:00 (παιδική ταινία κάθε Παρασκευή στην προβολή των 21:00).

Εκκίνηση του προγράμματος την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Παιχνίδια ζευγαριών», ενώ την Παρασκευή στις 21:00, η ταινία «Φύγαμε» για τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα της «Νοσταλγίας» από την ιστοσελίδα του Δήμου και από τις ιστοσελίδες για τον κινηματογράφο και τη διασκέδαση.

Το Σινέ “Νοσταλγία” βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ στον τηλ. αριθμό 210 2773731.

«Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου ώστε να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια όλους τους φίλους του σινεμά που θα προτιμήσουν τη “Νοσταλγία” για την καλοκαιρινή τους βόλτα. Με προσοχή και απλές προληπτικές κινήσεις θα μπορέσουμε να χαρούμε το φετινό καλοκαίρι, να μην στερηθούμε την διασκέδασή μας. Σας περιμένουμε», όπως δηλώνει σχετικά ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ (Κατασκευαστικής Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Ηρακλείου Αττικής), Νίκου Σπυρόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet