Καρέ του… γέλιου στο Cine Νοσταλγία
Κινηματογράφος-Θέατρο

Καρέ του… γέλιου στο Cine Νοσταλγία

Τέσσερις καλές και… γελαστικές ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του Cine Νοσταλγία, του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Τα animation «Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα» και «Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του θαμμένου θησαυρού», αλλά και τα «Θεέ μου, τι σου κάναμε; 3» και «Η πανσιόν» (φωτό) θα διασκεδάσουν σίγουρα μικρούς και μεγάλους.

Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

(Πέμπτη 11/8 έως Κυριακή 14/8 στις 20:50)

Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη!

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντέγκρουσον, Μπεν Στάσεν

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 89΄

Θεέ μου, τι σου κάναμε; 3

(Πέμπτη 11/8 έως Κυριακή 14/8 στις 22:40)

Ο αξεπέραστος Κριστιάν Κλαβιέ, στο ξεκαρδιστικό τρίτο μέρος της κωμωδίας του Φιλίπ ντε Σοβερόν, θα συγκεντρώσει γονείς, κόρες, γαμπρούς και -για πρώτη φορά- όλους τους συμπεθέρους στο εξοχικό της οικογένειας για ένα μεγάλο πάρτι-έκπληξη, για να τιμήσουν την 40ή επέτειο των γάμων του. Έτσι, η συνύπαρξη όχι μόνο δύο προβληματικών ζευγαριών συμπεθέρων, αλλά… πέντε, με τους νεοεισερχόμενους να καταφθάνουν από την Αλγερία, το Ισραήλ και την Κίνα, θα προκαλέσουν πολλαπλές ασυγκράτητες εκρήξεις γέλιου.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Αλίς Νταβίν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιματα Καμαλέ

Διάρκεια: 96΄

Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του θαμμένου θησαυρού

(Δευτέρα 15/8 έως Τετάρτη 17/8 στις 20:50)

Ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα. Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη – καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού!

Σκηνοθεσία: Ζιλιέν Ραπενό

Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 107΄

Η πανσιόν

(Δευτέρα 15/8 έως Τετάρτη 17/8 στις 22:40)

Για να αποφύγει τη φυλακή, ο 30άρης Μιλάν αναγκάζεται να εκτελέσει 300 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε έναν οίκο ευγηρίας. Οι πρώτες του εβδομάδες είναι μια πραγματική κόλαση! Γρήγορα όμως υιοθετείται από συνταξιούχους, ιδιαίτερα από μια ομάδα 7 αχώριστων που του διδάσκουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το όραμά του για τη ζωή. Με τις εβδομάδες, ο Μίλαν ανακαλύπτει ότι το ίδρυμα εκμεταλλεύεται την ευπάθεια των κατοίκων του. Τότε αποφασίζει να οργανώσει μια μεγάλη απόδραση, αλλά τα προβλήματά του δεν έχουν τέλος…

Σκηνοθεσία: Τόμας Ζιλού

Πρωταγωνιστούν: Κεβ Άνταμς, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ντανιέλ Πρεβόστ Διάρκεια: 97′

Ακολουθήστε το Cine Νοσταλγία στο facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet