Ο Μάνος Κοντολέων στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Ο Μάνος Κοντολέων στο Ηράκλειο Αττικής

Μπορεί η λογοτεχνία να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε γονείς και παιδιά; Σίγουρα ναι, σύμφωνα με τον καταξιωμένο συγγραφέα, Μάνο Κοντολέων, ο οποίος βρέθηκε στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, στη σχετική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί για τους γονείς των φιλοξενούμενων σε αυτούς παιδιών και όχι μόνο.

Ο Μάνος Κοντολέων έδωσε συμβουλές στους μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στον παιδικό σταθμό της οδού Χρυσανθέμων για το πώς θα βάλουν τη λογοτεχνία στη ζωή τους, πώς μέσα από τα βιβλία θα έρθουν πιο κοντά και πώς θα μάθουν να διαλέγουν σωστά αναγνώσματα ανάλογα με την περίσταση και την ηλικία του παιδιού.

«Από πολύ μικρό παιδί είχα δίπλα μου βιβλία. Τα περισσότερα δωρισμένα με αγάπη από τους γονείς μου, από τους δασκάλους μου. Αυτό με ώθησε στη λογοτεχνία. Μέσα από αυτήν γνώρισα τον κόσμο, ήρθα κοντά με τους ανθρώπους μου» είναι το μήνυμα του συγγραφέα.

«Με αυτές τις συναντήσεις θέλουμε να φέρουμε την οικογένεια πιο κοντά, να δώσουμε ερεθίσματα στα παιδιά και τους γονείς της πόλης μας να μοιραστούν ακόμα περισσότερα πράγματα μεταξύ τους», σχολίασε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Χρύσα Αγγελοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet