Ραντεβού με τη… Νοσταλγία δίνουν οι φίλοι του καλού σινεμά
Πολιτισμός

Ραντεβού με τη… Νοσταλγία δίνουν οι φίλοι του καλού σινεμά

Το καλοκαίρι στο Ηράκλειο θέλει… Νοσταλγία. Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει τους φίλους του σινεμά στον φιλόξενο χώρο του, στη διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης. Λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, η «Νοσταλγία» αποτελεί έναν από τους πλέον ιστορικούς καλοκαιρινούς κινηματογράφους των Βορείων Προαστίων, αποτελώντας σημείο συνάντησης για χιλιάδες σινεφίλ κάθε χρόνο.

Έτσι και φέτος, ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής ξεκινά δυναμικά: Πρεμιέρα με την blockbuster ταινία «Deadpool 2» την Παρασκευή 15 και έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 με προβολή στις 20:50, ενώ ακολουθεί –το ίδιο διάστημα– «Η Ληστεία» με προβολή στις 23:00.

Με ταινίες από φετινές παραγωγές, αλλά και από τον παλιό, καλό κινηματογράφο που θα αλλάζουν ανά τρεις ημέρες, με παιδική ταινία κάθε εβδομάδα, αλλά και μειωμένο εισιτήριο για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού και τα οικογενειακά πακέτα, η «Νοσταλγία» φιλοδοξεί να γεμίσει τις καλοκαιρινές βραδιές των Ηρακλειωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης.

«Η “Νοσταλγία”, ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου μας, είναι και φέτος έτοιμος να δώσει καλοκαιρινό χρώμα στα απογεύματα και τις βραδιές στην πόλη, να μας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού σινεμά. Πατάμε στις προσπάθειες των τελευταίων ετών και συνεχίζουμε, με αγάπη και μεράκι, να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την εμπειρία του θεατή», σχολιάζει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Μπαρμπούνης.

«Στην Ελλάδα όταν λέμε καλοκαίρι μέσα στα πρώτα που έρχεται στη σκέψη είναι και το θερινό σινεμά. Η “Νοσταλγία” έχει δημιουργήσει αναμνήσεις για πολλές γενιές Ηρακλειωτών. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες και για τις γενιές που θα έρθουν. Γι΄ αυτό, από την αρχή της θητείας μας, βάλαμε μπροστά την ανανέωση και την ανάδειξη του θερινού κινηματογράφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα της «Νοσταλγίας» από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το τηλέφωνο 210 2773731, αλλά και από τα γνωστά site για τον κινηματογράφο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet