Στις παραστάσεις επανέρχεται η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Πολιτισμός

Στις παραστάσεις επανέρχεται η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με τρία μονόπρακτα κάτω από τον γενικό τίτλο «Αυταπάτες» επανέρχεται στο σανίδι η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Βάσω Παπαθεοδώρου», μετά από τη δίχρονη αναγκαστική αναστολή των παραστάσεών της λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο Λάζαρος Μπελίτσης σκηνοθετεί και οι ηθοποιοί της Σκηνής ερμηνεύουν τα: «Ο Άλλος γιος» του Λουίτζι Πιραντέλλο, «Ο Άνεργος» και «Η Πάλη» του Γιώργου Σκούρτη. Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 7 Μαΐου στο θέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) και θα διαρκέσουν κάθε Σάββατο και Κυριακή του Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 20.30 και ελεύθερη είσοδο. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που εκάστοτε ισχύουν.

Ερμηνεύουν: Εύα Πούλιου, Αιμιλία Σιούλη, Ξανθίππη Παντελή, Τάνια Τσιντζήλα, Σοφία Θεοφιλάκη, Γιάννης Αναστασάκης, Αλεξάνδρα Χαβιαροπούλου, Γιάννης Γαμπαδάκης, Γιώργος Κουτσογιαννάκης, Γιώργος Κοκορομύτης και Λουίζα Μαρτινούτσι.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Ιγγλέση δηλώνει σχετικά: «Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε ξανά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τις νέες παραστάσεις της Θεατρικής Σκηνής του Δήμου μας. Σε σκηνοθεσία του, πάντα δραστήριου, Λάζαρου Μπελίτση και με τις ερμηνείες των ανθρώπων της Σκηνής που, σε κάθε παράσταση, βάζουν την αγάπη και το μεράκι τους, όπως άλλωστε τους έχει διδάξει η αείμνηστη Βάσω Παπαθεοδώρου. Είμαι σίγουρη ότι και αυτή η δουλειά θα αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από το κοινό. Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο θέατρο του Πολιτιστικού μας Πολυκέντρου με ελεύθερη είσοδο, όπως όλες οι εκδηλώσεις που κάνει ή στηρίζει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Και κάτι ακόμα: η Θεατρική Σκηνή αναζητεί διαρκώς ανθρώπους που είτε θέλουν να γεμίσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, είτε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην υποκριτική. Μην διστάσετε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2000103 (ημέρες και ώρες λειτουργίας γραφείων), εάν αγαπάτε το θέατρο και θέλετε να ζήσετε από κοντά το πως φτιάχνεται μια παράσταση από την αρχή, μέχρι να φτάσει στο τελικό της στάδιο και στο χειροκρότημα. Η παρακολούθηση της νέας παράστασης είναι μια καλή αρχή για να πάρετε γεύση της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στη Θεατρική Σκηνή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet