«Νοσταλγία» με ειδικές τιμές φέτος στο Ηράκλειο Αττικής
Πολιτισμός

«Νοσταλγία» με ειδικές τιμές φέτος στο Ηράκλειο Αττικής

Με σύνθημα την αναβίωση του συνοικιακού θερινού σινεμά, σε μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής παρουσίασε το πρόγραμμα για τη νέα περίοδο του ανακαινισμένου δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Νοσταλγία», ο οποίος ξεκινά τις προβολές του από την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ως τον Σεπτέμβριο.

Με την προσωπική σφραγίδα του Παναγιώτη Τιμογιαννάκη, το πρόγραμμα ταινιών του φετινού καλοκαιριού έχει διαμορφωθεί για να καλύψει όλες τις διαθέσεις, όλες τις προτιμήσεις. «Το Σινεμά είναι ένα. Το πρόγραμμά μας πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη κινηματογράφου για να καθρεφτίζει τις αλλαγές στη διάθεση που μπορεί να έχει ο κόσμος», σχολίασε ο γνωστός κριτικός.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η «Νοσταλγία» θα παρουσιάζει τρεις ταινίες ανά εβδομάδα, σε δύο καθημερινές προβολές (21:00 & 23:00), ενώ κάθε Παρασκευή στο πρόγραμμα μπαίνει και από μία διαφορετική παιδική ταινία (προβολή στις 20:45).

«Στην προσπάθεια για να βελτιώσουμε τη ΄Νοσταλγία΄ βάλαμε όλη μας την αγάπη, το μεράκι και το πάθος για να δώσουμε στον Ηρακλειώτη αλλά και στον επισκέπτη της πόλης, ένα σημείο αναφοράς, για να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε μια παράδοση χρόνων για τον Δήμο μας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Μάνος Βαβουράκης, ο οποίος ανέλαβε την ανακαίνιση και τη λειτουργία του σινεμά.

«Έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε ζωντανές αυτές τις κοιτίδες πολιτισμού. Γιατί, κρατώντας την πολιτιστική μας παράδοση σχεδιάζουμε και προχωράμε στο μέλλον.

Εύχομαι η ΄Νοσταλγία΄ φέτος, μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να μας ταξιδέψει σε μέρη ξεγνοιασιάς», τόνισε στο μήνυμά ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος εξήγγειλε ειδικές τιμές στην είσοδο του δημοτικού κινηματογράφου για τις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού.

Ειδικές τιμές για τους οικονομικά αδύναμους – οικογένειες

Στη «Νοσταλγία» κατά τη φετινή περίοδο θα ισχύουν τα εξής:

  • Γενική είσοδος στα 5 ευρώ
  • Είσοδος μειωμένη στα 3 ευρώ για τα παιδιά, τους κατόχους φοιτητικού πάσου και τα μέλη των δημοτικών ΚΑΠΗ
  • Δωρεάν είσοδος για ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ και ΑμΕΑ (οι συνοδοί πληρώνουν 3 ευρώ)
  • Θεσπίζεται το οικογενειακό εισιτήριο για τη βόλτα της οικογένειας στον δημοτικό κινηματογράφο (π.χ. 3μελής οικογένεια 10 ευρώ, 4μελής 12 ευρώ).
Πρόγραμμα πρώτης εβδομάδας
  • 10, 11 & 12 Ιουνίου: The Bang Bang Club
  • 13 & 14 Ιουνίου: 45 Χρόνια
  • 15 & 16 Ιουνίου: Ο Εξαιρετικός κύριος Lazhar
  • 17, 18 & 19 Ιουνίου: Το Κυνήγι του Κλέφτη – 17 Ιουνίου: Το Μαγικό Σπίτι (παιδικό)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet