Αμφίδρομη επικοινωνία του Γ. Παπαδημητρίου με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

Αμφίδρομη επικοινωνία του Γ. Παπαδημητρίου με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου Αττικής

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2018 (29-30/12) ήταν αφιερωμένο στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου Αττικής για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου. Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, κατά το συγκεκριμένο διήμερο επισκέφτηκαν τα εμπορικά καταστήματα που εκτείνονται στο σύμπλεγμα των οδών Στ. Καραγιώργη – Μ. Αντύπα – Κων. Ωραιοπούλου, καθώς και αυτά που βρίσκονται περιφερειακά της κεντρικής πλατείας και εκτείνονται στις οδούς Πρασίνου Λόφου – Φιλυρών – Πολυτεχνείου – Πεύκων.

Ο κ. Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του περπάτησαν κατά μήκος και των δύο ρευμάτων της Πλαπούτα (ο βασικός άξονας που διασχίζει το Παλαιό Ηράκλειο), ως τα όρια της εξόδου της Λεωφ. Κύμης και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, αλλά και να ακούσουν διά ζώσης τα προβλήματα και τις προτάσεις των τοπικών επιχειρήσεων.

«Οι επισκέψεις αυτές δεν είχαν μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο της ειλικρινούς και αμφίδρομης επικοινωνίας που επιθυμεί να αναπτύξει ο Γιώργος Παπαδημητρίου με το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου Αττικής. Σκοπός του ιδίου και των συνεργατών του είναι να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός μετρήσιμου και εφαρμόσιμου σχεδίου, το οποίο θα σέβεται την αγορά της πόλης και ταυτόχρονα θα παρέχει κίνητρα στους καταναλωτές να ισχυροποιήσουν την εμπιστοσύνη τους προς τους τοπικούς επιχειρηματίες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Το ερωτηματολόγιο που διανεμήθηκε στους εμπόρους του Ηρακλείου Αττικής.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων που επισκέφθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του διανεμήθηκε ερωτηματολόγιο και ζητήθηκε από τους εμπόρους να σημειώσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το πώς θα μπορέσει ο Δήμος να κάνει το πλαίσιο περισσότερο λειτουργικό και φιλικό, τόσο προς την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, όσο και προς τους ίδιους τους καταναλωτές.

Ο κ. Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της τοπικής αγοράς του Ηρακλείου Αττικής, δήλωσε ότι «για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η εμπορική κίνηση δεν πρέπει να εξαντλείται στον κεντρικό ιστό της πόλης και στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ειλικρινούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα του Ηρακλείου».

Και συμπλήρωσε με έμφαση: «Εργαζόμαστε αδιάκοπα έτσι ώστε όταν οι συμπολίτες μας αποφασίσουν να μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, να είμαστε έτοιμοι για να εφαρμόσουμε ένα ρεαλιστικό, εφικτό και μετρήσιμο σχέδιο, που θα δώσει νέα ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις, με παράλληλη προώθηση πολιτικών που θα δίνουν κίνητρα στους καταναλωτές για την ισχυροποίηση της αγοραστικής κίνησης στο Ηράκλειο Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet