Γιώργος Παπαδημητρίου: φιλοδοξώ να γίνω δήμαρχος όλως των πολιτών στο Ηράκλειο
Πολιτική

Γιώργος Παπαδημητρίου: φιλοδοξώ να γίνω δήμαρχος όλως των πολιτών στο Ηράκλειο

«Η πεποίθηση για αλλαγή σε πρακτικές, νοοτροπίες και την έναρξη μιας νέας σελίδας στην αυτοδιοικητική ζωή του Ηρακλείου Αττικής είναι διάχυτη. Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου, λίγες μόνο στροφές πριν την αναμέτρηση της Κυριακής, ο κόσμος που κατέκλυσε την ιστορική έδρα του “ΤΥΦΩΝΑ”… μίλησε και απαίτησε να στηθεί ένας “τυφώνας” αναδιάταξης και δημιουργίας που θα προσδώσει στην τοπική κοινωνία και στον Δήμο ένα νέο μοντέλο κυβερνησιμότητας».

Με τον παραπάνω τρόπο ο συνδυασμός Ηράκλειο – Μαζί προλογίζει την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος ζήτησε «ισχυρή εντολή» από την πρώτη Κυριακή και με εμφανή σημάδια συγκίνησης κάλεσε ακόμη μια φορά, σε δημόσιο επίπεδο, το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης σε συστράτευση για να μπουν οι βάσεις για παραγωγή έργου από την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου δεσμεύτηκε ότι από την επομένη των εκλογών, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, «θα δώσουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να εφαρμόσουν πιστά το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει για το αύριο του Ηρακλείου Αττικής».

«Δεν θέλω να διοικήσω το Ηράκλειο. Θέλω μαζί να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε την πόλη μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί κάνατε τον ιστορικό αυτό χώρο να μοιάζει μικρός» είπε ο ίδιος, εν μέσω χειροκροτημάτων, ζητώντας ταυτόχρονα γόνιμη κριτική όλων των πολιτών από την πρώτη ημέρα, εφόσον βρεθεί στη διοίκηση του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φιλοδοξώ να γίνω ο δήμαρχος όλων των πολιτών. Χωρίς τερτίπια και τεχνητούς διαχωρισμούς. Δεν θέλουμε πίστωση χρόνου. Απεναντίας, θα επιδιώξουμε τη γόνιμη κριτική, από όπου κι αν προέρχεται, γιατί επιθυμούμε σε τέσσερα χρόνια από σήμερα να ανταμώσουμε πάλι εδώ και να μας δώσε ακόμη μια εντολή. Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε ότι 8 χρόνια είναι αρκετά για να αφήσουμε στο Ηράκλειο την παρακαταθήκη που όλοι θέλουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet