Γ. Παπαδημητρίου: Για τη δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής όλοι «λαϊκίζουν» με «ψευδή στοιχεία»
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Για τη δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής όλοι «λαϊκίζουν» με «ψευδή στοιχεία»

«Η κριτική δεν γίνεται ανεκτή από τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου και τον κ. Μπάμπαλο προσωπικά», όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Μαζί, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παπαδημητρίου σημειώνει:

Αυτό επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά, αφού αντί να βγάλουν συμπεράσματα από τα προβλήματα της «Μήδειας», μέλημά τους είναι να επιτεθούν στην αντιπολίτευση:

  • Θυμίζουμε ότι την Κυριακή, πριν την επέλαση της κακοκαιρίας, ζητήσαμε να ανοίξουν θερμαινόμενοι χώροι, αφού μάταια περιμέναμε να ανακοινώσει σχετικά ο Δήμος. Ανακοινώθηκαν μερικές ώρες αργότερα. Προφανώς δεν το είχαν σκεφθεί.
  • Θέσαμε τις δυνάμεις μας στη διάθεση του Δήμου. Και εμείς και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τίποτα και κανένας δεν χρησιμοποιήθηκε.
  • Μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και αφού είχε επέλθει η κανονικότητα σε μεγάλο ποσοστό διατυπώσαμε τις διαπιστώσεις μας αλλά και τις προτάσεις μας. Επ’ αυτών κουβέντα από τον κ. Μπάμπαλο, μόνο αναφορά στο χρόνο διατύπωσης. Πότε θα έπρεπε να κάνουμε απολογισμό; Πριν ολοκληρωθεί η επαναφορά στους κανονικούς ρυθμούς της πόλης;
  • Επισημάναμε την κακή κατάσταση του πρασίνου, παρά τα 500.000 ευρώ εργολαβία στο πράσινο, που ξοδεύτηκε με τα αποτελέσματα που όλοι είδαμε. Στα πόσα έπρεπε να μιλήσουμε; Στα 2.000.000 ευρώ;
  • Το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων επεσήμανε τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Όλοι «λαϊκίζουν», με «ψευδή στοιχεία».
  • Μας λέει ο κ. Μπάμπαλος ότι ξέρει να ακούει και να ενσωματώνει τις χρήσιμες προτάσεις. Ας μας πει ποιες είναι αυτές; Το στοιχειώδες, την προμήθεια rapid tests για τις ανάγκες του Δήμου το υλοποίησε τρεις μήνες μετά την πρότασή μας και μετά από συνεχείς πιέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet